Wellness

Wellness

Wanneer bezocht u voor het laatst het strand? Herinnert u zich nog hoe verfrissend dit bezoek was? Zeewater en zee-algen werken voor veel mensen geneeskrachtig en ontspannend. U kunt het verkwikkende en verfrissende gevoel voor lichaam en geest beleven door de heerlijke THALGO gelaats- en lichaamsproducten, waar wij in het beautycentrum van Thermaalbad Arcen gebruik van maken.

Maak uw verblijf in het Parkhotel Bad Arcen helemaal compleet met een van de vele behandelingen of massages en kom even helemaal tot uzelf. U kunt uw hotelverblijf ook direct combineren met een behandeling. Bekijk hier onze beauty arrangementen. In de Badshop van Thermaalbad Arcen vindt u tal van producten en artikelen op het gebied van wellness, beauty en huidverzorging. De badshop is iedere dag van 10.00 uur tot 17.30 uur geopend.

In ons beautycentrum bieden wij diverse gelaatsbehandelingen, massages, pakkingen, Spa-rituelen en overige lichaamsbehandelingen. Uw behandeling boekt u eenvoudig via de receptie van Thermaalbad Arcen.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden. De entreeprijzen zijn voor u als hotelgast uiteraard niet van toepassing. De toegang tot het Thermaalbad is vanaf uw incheck tot 1,5 uur na check- out inbegrepen.