Vakantie in Limburg

Bent u op zoek naar een vakantie in Limburg? Een vakantie Limburg staat gelijk aan een heerlijk ontspannen verblijf in een prachtig gebied! Limburg staat bekend om haar heuvels en vlaaien, maar er is natuurlijk veel meer te beleven. Ook voor wellness en lekker eten en drinken is Limburg een uitstekende vakantiebestemming! Niet alleen het bekende Zuiden van de provincie is een aanrader, ook in Noord-Limburg geniet u van een onvergetelijk verblijf!

Soorten vakanties Limburg

Een vakantie Limburg is de ideale bestemming voor vele soorten vakanties. Bent u natuurliefhebber? Het prachtige landschap van Limburg leent zich uitstekend voor prachtige fiets- en wandeltochten. In de heuvels kunt u ook goed mountainbiken en paardrijden. Voor wie zich laat tegenhouden door de heuvels is een tocht op de scooter of elektrische fiets ook een aanrader. Deze kunt u ter plaatse eenvoudig huren. Tijdens uw vakantie Limburg kunt u als cultuurliefhebber ook uw hart ophalen. Limburg kent vele gezellige dorpjes en steden waar u diverse musea kunt bezoeken.

Dagjes uit tijdens uw vakantie Limburg

Verspreid door heel Limburg liggen diverse grote en kleine steden en dorpjes. Hier kunt u natuurlijk genieten van een heerlijke vlaai bij de koffie, maar ook op culinair gebied is een uitstapje naar een stad een ware traktatie. Als liefhebber van bier kunt u een rondleiding bij Hertog-Jan vast ook waarderen. Onderweg tijdens uw Limburg vakantie valt het u vast op: de schitterende kastelen en landhuizen! Een deel hiervan is ook open voor bezichtiging, net als de vaak prachtige bijpassende kasteeltuinen. In Limburg vindt u daarnaast ook vele gezellige attractieparken.

Verblijf bij Parkhotel Arcen

Het toerisme in Limburg is goed ontwikkelt. Dat betekent dat u een ruime keus heeft aan accommodaties tijdens uw vakantie Limburg. Bij Parkhotel Arcen kunt u kiezen uit vier typen hotelkamers, aangevuld wellness in het Thermaalbad. Bovendien zijn de prijzen inclusief ontbijt!

Parkhotel Arcen is gelegen in het gelijknamige Arcen in Noord-Limburg. Parkhotel Arcen is een modern hotel met ruime, comfortabele hotelkamers. Als gast geniet u tijdens uw vakantie in Limburg van gratis toegang tot het naastgelegen Thermaalbad Arcen. Hierdoor kunt u uw hotelvakantie omtoveren tot een heerlijke wellnessvakantie! Het hotel beschikt over vier typen hotelkamers, waaronder kamers geschikt voor mindervalide gasten en familiekamers. Op vakantie in Limburg bij Parkhotel Arcen kunt u bovendien gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark. Door de ligging vlak bij de grens met Duitsland kunt u met uitstapjes alle kanten uit, maar ook in Arcen zelf is voldoende te beleven.

Wilt u naar Limburg op vakantie? Klik hier voor meer informatie over de hotelkamers, prijzen en beschikbaarheid van Parkhotel Arcen.