Hotel in Limburg

Limburg is een bekende bestemming wanneer het gaat om een vakantie in Nederland. Kent u alle mogelijkheden van een vakantie in deze provincie? En wat voor accommodatie zou u kiezen? Een hotelvakantie is een veel gekozen manier van overnachten. Er zijn vele hotels in Limburg waar u een verblijf kunt boeken voor een ontspannen en onbezorgde vakantie! Parkhotel Bad Arcen in de gelijknamige plaats Arcen biedt u een unieke vakantie-ervaring aan: u verblijft in een sfeervol hotel en u heeft onbeperkte toegang tot de wellness van Thermaalbad Arcen.

Soorten hotels

Er zijn vele hotels Limburg beschikbaar voor uw overnachting. Afhankelijk van uw vakantiewensen, persoonlijke voorkeur en reisgezelschap is het ene Limburg hotel meer geschikt dan het andere. Kiest u bijvoorbeeld voor een klein familiehotel of wilt u de luxe van een wellness hotel Limburg? Een romantisch weekendje weg met uw partner, op avontuur met uw gezin of misschien moet u zakelijk op reis en zoekt u een overnachting. U kunt uw hotelkamer ook gebruiken als uitvalsbasis tijdens een actieve vakantie met veel wandel- en fietstochten. Dit alles vindt u bij Parkhotel Bad Arcen in Noord-Limburg.

Voordelen van ons hotel Limburg in Arcen:

  • comfortabel overnachten in een van de luxe hotelkamers
  • gezellige steden en dorpen in de nabije omgeving
  • culinair genieten tijdens uw gehele verblijf

Activiteiten en dagjes uit

Tijdens uw vakantie is het leuk om iets van de omgeving te zien. Rondom de hotels Limburg zijn dan ook voldoende mogelijkheden voor activiteiten en dagjes uit. De natuur in Limburg is prachtig en er zijn verschillende Nationale Parken. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Verspreid door de hele provincie treft u ook diverse grote en kleine attractieparken, musea en veel gezellige dorpen en steden. Limburg hotels liggen dan ook verspreid door de hele provincie. Als u in ons hotel Limburg verblijft, bezoek dan ook een van de buurlanden Duitsland of België! Vergeet dan vooral uw paspoort niet mee te nemen. Net over de grens beleeft u net weer een andere cultuur en zijn ook vele leuke activiteiten die u kunt ondernemen!

Hotel in Limburg: Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen beschikt over extra’s die het hotel Limburg tot een geschikte accommodatie maken! U kunt kiezen uit vier typen hotelkamers:

De 90 kamers zijn ruim en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo heeft u beschikking over gratis WiFi in het gehele hotel en is het ontbijt standaard inbegrepen.

Faciliteiten van Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen beschikt over een restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Als hotelgast kunt u vanaf uw check-in tot anderhalf uur na de check-out gebruikmaken van Thermaalbad Arcen, waarmee het hotel een directe verbinding heeft. Een unieke extra als u verblijft in ons hotel Limburg! U loopt zo vanuit uw hotelkamer naar het Thermaalbad! Het warme water van het Thermaalbad zorgt ervoor dat uw spieren onmiddellijk zullen ontspannen. Ook de toegang tot de zes Finse sauna’s is inbegrepen. Tegen extra betaling kunt ook u gebruik maken van onder andere de stoomcabines, kruidenbaken, snelbruiner, massagestoelen en infrarood cabine. Parkeren bij ons hotel is gratis. Als hotelgast kunt u bovendien gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Klein Vink.

Kiest u van de hotels in Limburg voor Parkhotel Bad Arcen? Klik hier voor alle prijzen en beschikbaarheid.