Weekendje weg naar Limburg

Even er lekker tussen uit! Een korte vakantie van vrijdag tot en met maandag kan soms precies genoeg zijn om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Een weekendje weg is dan ook een heel populaire vakantie om te boeken! Een weekendje weg kan naar ontzettend veel bestemmingen. Hier leest u meer over een weekendje weg Limburg.

Bij een weekendje Limburg denkt u misschien direct aan koffie met een punt Limburgse vlaai op het Vrijthof in Maastricht, maar Limburg heeft u nog veel meer te bieden! Het prachtige heuvellandschap biedt talloze wandel- en fietsroutes. Indien u opziet tegen de heuvels en zelf geen elektrische fiets heeft, kunt u tijdens uw weekendje weg Limburg altijd ter plaatse een e-bike huren. Ook is de scooter een veel gekozen alternatief om de omgeving te ontdekken. De provincie heeft talloze gezellige dorpen en steden. Hier kunt u genieten van bijvoorbeeld de vlaai en asperges, maar ook van de gezelligheid, gastvrijheid en het karakteristieke Limburgse bier.

Activiteiten en uitjes

Naast ontspannen en genieten van het heerlijke eten en drinken biedt Limburg ook voldoende vermaak. Er zijn talloze uitstapjes en activiteiten die u tijdens uw weekendje Limburg kunt ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de brouwerij van Hertog-Jan, waar u een rondleiding krijgt en alles leert over het bier. Attractiepark Toverland biedt vermaak voor jong en oud, net als Gaia ZOO in Kerkrade. Bent u liefhebber van de zomerkoninkjes? Dan kan een bezoekje aan Aardbeienland in Horst niet ontbreken. Aan cultuur en historie ook geen gebrek: tijdens uw weekendje weg Limburg zult u zien dat de provincie vele prachtige kastelen en landhuizen heeft. Een bezoek aan de kasteeltuinen in Arcen is een aanrader. En ook voor wellness is een weekend Limburg een prima keuze!

Weekend weg Limburg: overnachten

Een accommodatie voor een weekendje weg Limburg bestaat er in vele soorten en maten. Kiest u liever voor de gezelligheid van een vakantiepark of de luxe van een hotel? Bij Parkhotel Arcen kunt u genieten van een combinatie van deze factoren. Het hotel is gelegen in het gelijknamige plaatje Arcen, wat bekend staat om haar wellness. Als hotelgast kunt u gratis gebruikmaken van Thermaalbad Arcen, waar het hotel een directe verbinding mee heeft. Vanuit uw hotelkamer loopt u dus zo richting het geneeskrachtige bad van warm mineraalwater! Tijdens uw weekendje weg Limburg bij Parkhotel Arcen kunt u bovendien gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Klein Vink.

Wilt u uw weekendje weg in Limburg bij Parkhotel Arcen doorbrengen? Hier vindt u meer informatie over de hotelkamers, prijzen en beschikbaarheid.