Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst- en vertrekinformatie

Algemeen

Faciliteiten

U mag gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen vakantieparkKlein Vink. Zo heeft u gratis toegang tot het overdekte zwembad en kunnen kinderen zich uitleven in de indoorspeeltuin of in de Kids Club. Buiten de schoolvakanties is het overdekte zwembad doordeweeks gesloten van 15.00 tot 19.00 uur in verband met zwemlessen. In voor- en na seizoen zijn niet alle parkfaciliteiten op Klein Vink te allen tijde geopend.

Aankomst

Aanreizen is dagelijks mogelijk bij Parkhotel Bad Arcen. U bent op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur van harte welkom in uw hotelkamer. Inchecken is mogelijk tot 23.00 uur. De receptie bevindt zich in de foyer van Thermaalbad Arcen.

Thermaalbad Arcen

Parkhotel Bad Arcen staat in directe verbinding met het kuuroord Thermaalbad Arcen. Thermaalbad Arcen dankt haar naam aan de baden met thermaalmineraalwater van zo'n 35°C dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat onder meer de mineralen fluoride, jodide en ijzer. Door deze unieke samenstelling heeft het thermaalmineraalwater een heilzame werking. Bovendien is het daardoor in zomer en winter heerlijk toeven in binnenbad, maar vooral in de buitenbaden. Kijk voor meer informatie op www.thermaalbad.nl.

Als gast van Parkhotel Bad Arcen heeft u dagelijks toegang tot Thermaalbad Arcen. Wilt u tijdens uw verblijf ook genieten van een ontspanningsmassage of een verfrissende gezichtsbehandeling, neem dan contact op met de receptie. Daarnaast mag u ook gratis gebruik maken van het overdekte zwembad van Klein Vink. Buiten de schoolvakanties is dit zwembad doordeweeks gesloten van 15.00 uur tot 19.00 uur in verband met zwemlessen.

Natuurlijk mag u ook gebruikmaken van de overige faciliteiten van vakantiepark Klein Vink.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de hotelkamer om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Na check-out heeft u nog tot 12.30 uur toegang tot Thermaalbad Arcen.

<