Thermaalbad Arcen

Tussen het hotel en het Thermaalbad is een directe verbinding, waardoor u gemakkelijk vanuit uw hotelkamer door kunt lopen. Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 °C, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat van nature veel heilzame mineralen als ijzer, mangaan en fluoride. Door deze unieke samenstelling in combinatie met de warmte van het water heeft een bezoek aan het Thermaalbad een heilzame werking.

Thermaalbad Arcen heeft diverse baden, zowel binnen als buiten. In de thermaalbaden vindt u allerlei faciliteiten die uw bezoek extra aangenaam maken. U kunt heerlijk genieten van de weldaad van bruisend thermaalmineraalwater (35-36 °C) op de bubbelbanken in het water. Of ga eens onder de waterval staan om te voelen hoe ontspannend het stromende water is voor uw nek en schouders. Ook de whirlpools en onderwater straalmassages zijn een echte verwennerij voor uw belaste spieren. En na enige tijd in het water doorgebracht te hebben, is het zeer aangenaam om even weg te dromen in onze ruststoelen.

De toegang tot de sauna’s is inbegrepen. Het saunagedeelte bestaat uit 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptussauna’s, een seizoenssauna een limoensauna en een bamboesauna. De sauna's hebben een temperatuur van 80-90 °C. Tevens vindt u er diverse andere faciliteiten zoals voetenbaden, dompelbad, douches en een buitenbad van 29 °C met thermaalmineraalwater. Extra faciliteiten zoals de stoomcabines, kruidenbaden, infrarood sauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

Onafhankelijke instituten controleren regelmatig de kwaliteit van het bronwater. Thermaalbad Arcen voldoet aan de strengste eisen. Een verblijf bij Parkhotel Arcen is daarom ook prima als kuurvakantie te boeken. In Thermaalbad Arcen vergeet u alle dagelijkse beslommeringen en kuurt u op een verantwoorde wijze. Een professioneel team staat klaar om totale ontspanning te garanderen.

Let op: in het Thermaalbad is badkleding verplicht en in het saunagedeelte is badkleding niet toegestaan.

Openingstijden

Het Thermaalbad is dagelijks geopend van 08.30 tot 23.00 uur.

Het beautycentrum is geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.30 uur en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Vanaf het moment van inchecken heeft u toegang tot het Thermaalbad. Op de dag van uitchecken kunt u nog tot 12.30 uur kosteloos genieten van de baden en sauna’s.

Prijzen

Als hotelgast heeft u gratis toegang tot het Thermaalbad vanaf het moment van inchecken tot 12.30 uur op de dag van vertrek. Verblijft u in een Deluxe kamer, dan is uw verblijf inclusief badjas, badslippers en saunahanddoek. Verblijft u in een ander type hotelkamer, dan kunt u deze zaken gemakkelijk bij ons huren. Voor een totaalpakket betaalt u € 14,- (exclusief € 35,- borg).

De tarieven van de stoomcabines, kruidenbaden, zonnestudio en diverse behandelingen en massages kunt u terugvinden in de brochure.