Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

rating-pie

Parkhotel Bad Arcen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.827 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.2
  • Schoonmaak
    7.4
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    7.4

Bekijk 6.827 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 april 2024

Heerlijk uitgerust, fijn thermaalbad, ideaal dat het tot 23.00 u open was

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 april 2024

Was derde keer. Komen zeker terug. Parking ok, bergplaats voor fietsen ok. …

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024

Perfect, lekker in het Thermaalbad. 😀

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Anne van Tulden
Datum: 08 april 2024

We hebben een heerlijk weekend gehad. Ontzettend genoten van de thermaalbaden en een fijn huisje.
Het was wel ver lopen van het huisje naar de faciliteiten.
De vaatwasser in het huisje maakte niet goed schoon.
En het was teleurstellend dat de kruidenbaden/stoomcabines enz tegen flinke bijbetaling waren. Dat had ik niet verwacht. Gelukkig waren het badkledingdagen en konden we gebruik maken van stoombaden in het sauna gedeelte.
Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Madelief van de Beek
Datum: 08 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Iris Van Eechaute
Datum: 08 april 2024

Top

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Zwembad
    5
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Ornella Geboers
Datum: 08 april 2024

Zoals al voorheen gezegd, de minigolf was te laat open. De buitenbaden in thermaalbaden was zalig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    5
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Ostyn Sharon
Datum: 08 april 2024

Super verblijf gehad met zalig weer

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.