Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

rating-pie

Parkhotel Bad Arcen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.195 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.1
  • Schoonmaak
    7.3
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7.5
  • Zwembad
    7.4

Bekijk 6.195 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juli 2024

De uitstekende staat van onderhoud van het hotel

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juli 2024

Alles was ok niets op aan te merken

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juli 2024

Heel mooie lokatie en zeer aangenaam

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
rating-pie
Naam: Willem Kelderman
Datum: 18 juli 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
rating-pie
Naam: Veronique Geiregat
Datum: 18 juli 2024

Het was heel aangenaam verblijf en mooie ligging en rustig. En zoals ik al zei waterattracties voor zien buiten aan de vijver en vooral de vriendelijkheid van het personeel

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Lydia Brouwer
Datum: 18 juli 2024

Genoten! Fijne plek met veel privacy in de schaduw, m4.
Nadeel dat er elke ochtend meerdere trekkertjes langs kwamen brommen waar je om 7 uur wakker van werd!
Douches prima schoon en fijn! Zwembad was leuk voor onze kinderen. Winkel handig maar duur. Wij zijn naar de Plus gefietst voor boodschappen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: G Kok
Datum: 17 juli 2024

Fijn bad
Goede service
Schoon

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juli 2024

GeweldigšŸ‘

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juli 2024

Koelkastje op hotelkamer ontbreekt helaas

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
rating-pie
Naam: Peter
Datum: 16 juli 2024

Fijn hotel mooie omgeving

De luxe kamer bleek ook echt luxe. Fijn ruim en schoon. Heerlijk rustig en geen last van de buren. Inclusief heerlijk thermaalbad en mooie sauna, en dat inclusief. Ook de omgeving zeer mooi en leuk. Genoeg te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.