Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Parkhotel Bad Arcen scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6.283 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was weer een top weekendje, dank!

Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Joop Konings
Datum: 18 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Komen al heel lang bij Roompot en m.n. Klein Vink. Wij vinden de omgeving vooral met de fietsen super. Lekker dicht bij Duitsland.

Naam: Joop Rombout
Datum: 18 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Andries v.d. Veen
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Zeer leuke vakantie gehad op een mooi en goed onderhouden park. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Naam: H de Vries
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

The only mix up was that their was a double booking at our address, if we had not booked an early arrival, we would have like the other family had to wait and be moved to another house. In the end all was properly conducted, however if gave a touch of unease on the first day.

The fact that there was a lock down and we could not make use of the baths/swimming pools and wellness center, was a disappointment, one of the reasons we choose this destination. Obviously beyond your control.

Under the circumstances we enjoyed our stay, thanks.

Naam: Wac van Gennip
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het was weer een fantastische midweek omgeven door de natuur en de rust die dat toevoegde

Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Gezellig park met veel wandel en fiets mogelijkheden. Alleen jammer dat we geen gebruik konden maken van de thermen terwijl die inbegrepen was bij het arrangement . We zouden het fijn vinden dat deze aanbieding alsnog een keer terug komt.

<