Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Parkhotel Bad Arcen scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 6.283 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was een prima verblijf. Alles netjes en verzorgd

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Wij genieten altijd van de warme baden en de luxe van het Hotel arrangement. Je loopt zo met je badjas van je kamer naar de Thermen! Het ontbijt is ook heerlijk! Kortom we komen ontspannen weer thuis na een bezoekje aan de Thermen en het badhotel!

rating-pie

Naam: Ferdi
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad

grote campingplaats en rustig. Veel mogelijkheden zoals thermaalbad, zwembad ea.

rating-pie

Naam: Zijtveld
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Service en vriendelijkheid super goed restaurant een heel fijn thermaalbad we he

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Te zachte bedden een beetje door gezakt

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad

Mooie kampeerervaring in een klantvriendelijke en mooie omgeving.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Wanneer je online een afspraak in de spa boekt dan zou daar even bij moeten staan dat de spa contact met je opneemt om de reservering te maken. Dit is nu niet het geval, waardoor we elkaar misliepen in de communicatie en de geboekte behandeling uiteindelijk niet door ging. Dit is overigens wel keurig afgehandeld door jullie. Ook waren wij verbaasd dat het restaurant van het hotel dicht was toen wij er waren (31-10 t/m 1-11).
Alleen de bistro van het van het Thermaal bad was open, maar alhoewel de medewerkers uiterst vriendelijk waren was het eten gewoon niet goed en bovendien was er blijkbaar al weken geen rode wijn aanwezig. Dit laatste had allang opgelost kunnen zijn.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Het was weer heerlijk in thermaalbad na lange tijd van corona!wij zijn mensen van het eerste uur toen het thermaalbad werd geopend, en hopen dat we er nog n tijdje gebruik van kan maken!

rating-pie

Naam: Sven Desmedt
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt