Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Lekker tot rust komen!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Sauna vrij klein, ouderwets en heeft nodig onderhoud/uitbreiding nodig.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Mooi park,vriendelijk personeel,goeie kamers, mooie baden

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Fijne vakantie gehad, super handig dat je de sleutel al opgestuurd krijgt. Veel mogelijkheden op het park. Alleen jammer dat het thermaalbad nooit voor kinderen geopend is.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Ellen Kamman
Datum: 25 februari 2024

Het blijft fijn, alleen de toegangssluiting van 23 tot 7 vinden wij heel vervelend. Erg ouderwets en onnodig.
Wij zijn ervan overtuigd dat jongelui die s avonds over het park moeten lopen meer rumoer maken dan een auto.
Vervelend om altijd de tijd in de gaten te moeten houden, en voor ons lopend naar residence geen optie.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

We hebben heerlijk genoten van het Thermaalbad. Het park straalt rust uit. Heeft aan onze verwachtingen voldaan. Het huisje behoeft een opfrisbeurt.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Wij vonden de bediening in het restaurant onkundig en moesten lang wachten. Werden niet welkom geheten en moesten steeds zelf vragen of we geholpen konden worden. De dame die onze fles wijn van € 35,- kwam brengen had geen idee hoe ze die met een kelners mes moest openen. Ik heb haar dat geleerd. De bediening leek onder enorme stress te staan en waren totaal niet klant vriendelijk. Receptie was prima bij in en uit checken.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
rating-pie
Naam: P. van Heugten
Datum: 25 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.