Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Wij komen regelmatig op Klein Vink vanwege het thermaalbad, is goed voor o.a. onze gewichten en de fijne ligging van het park. Vanuit het park kan je makkelijk naar allerlei leuke en mooie dingen die er in de omgeving zijn. Je zit dichtbij b.v. de Maas, Maasduinen, Duitsland, de kasteeltuinen van Arcen en nog veel meer. Je komt tijd tekort om alles te bekijken. Bovendien is de sevice, niet alleen op Klein Vink, maar op alle Roompot parken die wij hebben bezocht geweldig.

rating-pie
Naam: Lillian
Datum: 16 juli 2024

Prima park

Alles zag er keurig uit. Prachtig aangelegd, alles was top.

rating-pie
Naam: Frans
Datum: 16 juli 2024

Fijn park een aanrader

Niet alles op voorraad in de cafetaria, ook is de kwaliteit niet erg constant

rating-pie
Naam: Anita
Datum: 16 juli 2024

Perfect verblijf

We houden van wellness, het liefst komen we elke maand, maar dat is een beetje te ver van huis. Hier kan men heerlijk genieten.En je hebt geen last van drukke en schreeuwende kinderen.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Heerlijke vakantie

Het is een mooi en rustig park met genoeg faciliteiten. Je kunt er goed een boodschap doen en er is genoeg te eten te halen. Het is een leuk park voor jong en oud. Het glow golven viel erg in de smaak bij de kinderen en was zeker even leuk om te doen. Het was zeker ook niet duur. Het animatieteam doet veel voor kinderen in elke leeftijd categorie. Het zeker een park waar ik nog een keer terug zou komen. Met mooi weer kun je heerlijk genieten van buiten activiteiten. Wij zijn er zeker tot rust gekomen.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Vriendelijk personeel en correcte bediening. Behulpzaam bij problemen

rating-pie
Naam: Benny Buitenhuis
Datum: 16 juli 2024

ben wel tevreden alleen rijden sommige mensen veel te hard met hun auto door de paden heen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Zwembad
    5
  • Service point
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Ein schönes Wochenende

Für dieses lange Wochenende hat alles gut funktioniert von der Reise mit Code Zugang über den Stellplatz, Aufenthalt mit Besuch im Thermalbad und der Abreise. Danke dafür.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Was ontspannend en relaxt, we keken naar het meer. Ook veel gras ervoor

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Was heel leuk

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.