Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

  • Arcen
  • Venlo
  • Roermond
  • Duisburg
  • Düsseldorf

Een ontspannen verblijf in Parkhotel Bad Arcen is goed te combineren de schitterende natuur, het gezellige Arcen en natuurlijk de gastronomie. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk fietsen in het nabijgelegen Nationaal Park De Maasduinen. Vanuit het hotel staat u binnen enkele minuten in de prachtige natuur van dit Nationaal Park. Fietsen kunt u huren op het naastgelegen Vakantiepark Klein Vink.

Het hotel ligt aan de rand van Arcen, een pittoresk voormalig vestingstadje. Het centrum van Arcen is klein, maar heel gezellig. In het centrum bevinden zich meer horecagelegenheden dan winkels. Slenter langs de Maas en geniet op een één van de vele terrassen van lekkere streekproducten. Langs de Maas van Arcen bevindt zich ook de bierbrouwerij van Hertog Jan. Tijdens een bezoek aan de brouwerij kunt u proeven van de hop, van het mout en natuurlijk ook van het bier! U kunt ook kiezen voor een rondleiding, uiteraard inclusief een passende afsluiting in Café De Hertog Jan Proeverij.

In de kasteeltuinen van Arcen bent u aan het goede adres voor een mooie wandeling. Op het eeuwenoude, 32 hectare grote landgoed met zijn monumentale Kasteel Arcen als middelpunt kunt u urenlang door de talrijke tuinen wandelen en van de verrassende kleuren en heerlijke geuren genieten.

Wilt u liever een dagje shoppen? De steden Venlo en Roermond en zelfs het Duitse Duisburg en Düsseldorf zijn uitstekend te bereiken. Designer Outlet Roermond is zelfs 363 dagen per jaar geopend! Alleen op 1e Kerstdag en op Nieuwjaar is het designer winkelcentrum gesloten.