Beautybehandelingen

Maak uw verblijf in Parkhotel Bad Arcen helemaal compleet met een van de vele beautybehandelingen of massages en kom even helemaal tot uzelf. U kunt uw hotelverblijf ook direct combineren met een behandeling. Bekijk hier onze beauty arrangementen. In de Badshop van Thermaalbad Arcen vindt u tal van producten en artikelen op het gebied van wellness, beauty en huidverzorging. De badshop is iedere dag van 10.00 uur tot 17.30 uur geopend.

Verschillende beautybehandelingen

In ons beautycentrum bieden wij diverse gelaatsbehandelingen, massages, pakkingen, Spa-rituelen en overige lichaamsbehandelingen. Uw behandeling boekt u eenvoudig via de receptie van Thermaalbad Arcen. Het thermaalbad werkt met de producten van het Franse merk Cinq Mondes. Deze producten zijn ook los te koop in de badshop.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsmassages zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Ontspan voor een stralende huid of kies voor een anti-ageing facial. Ook harsen, verven en epileren is mogelijk. De ultieme beautybeleving is een make-up workshop of het laten opmaken door een make-up expert!

Lichaamsbehandelingen

Diverse massages, scrub rituelen, harsen of juist een compleet VIP Lounge Ritueel. Op het gebied van lichaamsbehandelingen heeft u ruime keus.

Handen- en voetenbehandelingen

Geef uw voeten extra aandacht met de behandeling van een pedicure! Met de Hand & Feet Rituelen boekt u bovendien een heerlijke behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën uit Egypte, geurende balsems uit Polynesië en natuurlijke fruitzuren uit Indonesië.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden. De entreeprijzen zijn voor u als hotelgast uiteraard niet van toepassing. De toegang tot het Thermaalbad is vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 12.30 uur op de dag van vertrek inbegrepen.