Vakantie in Arcen

Op vakantie in Arcen geniet u van een vakantie met vele mogelijkheden. Zo geniet u van ontspanning en wellness in het Thermaalbad Arcen, kunt u in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen en kunt u door de ligging vlakbij de grens leuke uitstapjes maken naar Duitsland. Een vakantie Arcen biedt tal van mogelijkheden!

Uw vakantie Arcen Limburg begint eigenlijk al onderweg. Door het prachtige landschap van Noord-Limburg rijdt u tot vlakbij de grens met Duitsland, waar Arcen ligt. Afhankelijk van uw route, zult u verschillende grote Nederlandse steden passeren. Arcen is de perfecte uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit, maar ook voor cultuur en natuur.

Activiteiten tijdens uw Arcen vakantie

Wat mag niet ontbreken tijdens uw vakantie Arcen? Natuurlijk een bezoek aan de stad Arcen zelf! Wandel door de kasteeltuinen of bezoek de brouwerij van Hertog Jan. Ook diverse musea, attractie-en themaparken liggen in de omgeving van Arcen. Met welk gezelschap u ook op vakantie gaat, er is altijd wel iets leuks te beleven!

Een Arcen vakantie kan ook een vakantie ter ontspanning zijn. Met een ruime keuze uit beauty- en wellnessfaciliteiten en het thermaalbad in Arcen wordt uw vakantie haast vanzelf een kuurvakantie. Geniet in het warme thermale water en ontspan in de diverse sauna’s.

Vakantieverblijf in Arcen

Wanneer u een vakantie naar Arcen boekt, zijn er diverse opties wat het vakantieverblijf betreft. Houdt u van wellness en luxe? Wilt u dat alles bij aankomst meteen gereed is voor uw vakantie? Uw perfecte verblijf tijdens uw vakantie Arcen is dan hoogstwaarschijnlijk ons parkhotel!

Parkhotel Bad Arcen heeft vier typen hotelkamers, waaronder ook kamers die geschikt zijn voor mindervalide gasten. De hotelkamers zijn ruim en modern ingericht. In het hotel kunt u tevens gebruik maken van de gratis WiFi.

Voordelen van uw vakantie Arcen bij het parkhotel:

  • Verblijf in een prachtige omgeving;
  • Veel mooie wandel- en fietsroutes in de buurt;
  • Alles is voor u geregeld bij aankomst;
  • Als hotelgast heeft u gratis toegang tot het thermaalbad.

Heeft u zin in een ontspannen vakantie Arcen? Zoek en boek dan nu uw ideale vakantie!