Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Altijd heerlijk voor een vakantie!!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    5
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Theo Hendriks Franssen
Datum: 17 juni 2024

Goed een park om naar terug te gaan

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: B.J. Wagenveld
Datum: 17 juni 2024

Gewoon gezellig en prettig park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Yolanda Sas
Datum: 17 juni 2024

Prachtig ruim opgezet park met veel groen en water

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    1
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    1
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Marlies Raeven
Datum: 17 juni 2024

Kom graag terug

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Joop
Datum: 17 juni 2024
rating-pie
Naam: Leo
Datum: 17 juni 2024

Lang weekend

Niet al te druk Park vlakbij termaal bad arcen

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024

Heerlijk gehad in de spa en hotel. Uitgebreid ontbijt. Mooie kamer. Vriendelijke en behulpzaam personeel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.