Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

We hebben ons prima vermaakt het en wisten van tevoren dat er beperkingen zijn verband met corona. Toch zouden we niet zo snel weer een vakantie boeken in corona tijd, maar dat ligt niet aan Roompot. Voor je gevoel kun je je gang gaan, je kunt bijvoorbeeld niet zomaar gaan zwemmen, alles moet je vooraf plannen.

M Mols13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Erg tevreden

Anoniem13 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Hangt op kleine, slordige dingen. Koffiezetapparaat was defect, 08.30 is erg laat voor ontbijt, zwembad gaat vroeg dicht en we miste s avonds een gezellige bar om nog wat te drinken. Daarintegen waren de bedden geweldig, kamer ruim, personeel prima.

Wj De Man12 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi en ruim park.
Rustige sfeer.
Vriendelijk personeel

Anoniem12 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Linda Meijndert12 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Het personeel (sommige) in het zwembad kantine is erg kortaf en komt niet klantvriendelijk over
Beetje jammer want het is een mooie kantine

Anoniem12 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Supermarkt

Zie eerder ingevulde tekst.

Hans Seijnhaeve12 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Aanbod op Hotels.nl kwam niet overeen met aanbod Hotel. Vanaf Comfort kamer stond gratis badjas, handdoek pantoffels en filmaanbod. Nadat dit werd aangehaald kregen wij alsnog dit pakket. Excl film. Gaan eten in Arcen, om 21u50 terug in Hotel was ALLES dicht. Zelfs de bar ? Gebouwen zijn verouderd evenals wellness infrastructuur. Meegaan met de tijd is de boodschap... Zeker aan deze prijzen... 6 euro voor een mini flesje wijn en dan nog zelf een glas moeten vragen? Brasserie in Wellness blijven hangen jaren 80.. Beetje aankleding zou al wereld van verschil maken.

Anoniem12 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Het is triest te constateren dat na ruim 1 jaar nog steeds niet alle kruidenbaden binnen beschikbaar zijn. Die hadden toch allang hersteld moeten zijn !