Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Marcel12 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Peter Alexander Selhorst12 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Snelle verhelpen van mankementen.

Anoniem11 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Schoonmaak

We hebben een fijn en gezellig weekend gehad. Ik heb het persoonlijk contact bij het in en uitchecken wel gemist.
Wie weet lukt het mij financieël nog eens om nog eens terug te komen want dat zou ik heel graag willen !

Charlie. Ruijter11 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Heerljke combi thermaalbaden met park. Erg mooie omgeving grote diversiteit aan activiteiten. Wandelen , fietsen , shoppen, kuurbad. Cultuur, alles aanwezig!

Kristof Reekmans11 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Altijd fijn en verzorgd bij Roompot

Det Fleerackers11 Nov 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

Anoniem11 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Ashley Israel11 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Schoonmaak

Anoniem11 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Schoonmaak

Fantastic park in goed onderhoud

Anoniem11 Nov 2019

Aanbevelen
Zwembad
Eetgelegenheden

We genoten van een heel fijn weekend. Werden zeer vriendelijk onthaald en verder geholpen bij vragen . Het is een prachtig complex met ook zeer mooie wandelgelegenheid in de buurt. We kwamen tot rust in de termen en tijdens de massage. De verwenmenu was overheerlijk. Voor herhaling vatbaar ????