Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Anoniem19 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

we hebben genoten van het verblijf qua park leuk voor jong en oud, alleen jammer dat de waterdruk van de kranen erg zacht was en de hoezen van de matrassen waren niet erg schoon. (dit zagen we bij het afhalen van de bedden vrijdag!)
Het viel ons mee qua ruimte en ook onze bedden waren opgemaakt wat we niet verwacht hadden! Het was wel voor herhaling vatbaar! top dat we bij elke slaapkamer een badkamer hadden!

Anoniem18 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Aaldert Knol18 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Een zeer gezellig en fijn park! Het centrale gedeelte met de verschillende eetgelegenheden hebben we uitgebreid getest! ;-)

Edwin Bonte17 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Ontzettend genoten.......

Erik Schiedon17 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Alles goed in orde op het park, en als er we vragen hadden of iets nodig werden we prima geholpen door het personeel. Animatie team is een mooi divers team met hige mate van enthousiasme en inzet. De kinderen hebben er zeker van genoten!

Anoniem17 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

We hebben een heerlijke midweek gehad. Er was genoeg te doen op het park!

Anoniem17 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Heel fijn. De kinderen hebben zich goed geamuseerd en dat is het belangrijkste!

Anoniem17 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Vooral voor de kleinkindjes, voor herhaling vatbaar!

Anoniem16 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Fijne sfeer! Kinderen die stralen!

Anoniem16 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Leuk park. We hebben weer een super vakantie gehad