Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Naam: HC van Santen
Datum: 13 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Hotelkamer erg donker ingericht .weinig heldere verlichting.Bedden/matrassen schuiven heel makkelijk van elkaar.Dit is al van nieuw af aan.
Geen thee op de kamer,wat eerst wel was.

Naam: Alicja
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Dat is geweldige plek om echt fysiek en mentaliteit te ontspannend, hier kunt je genieten van alles - luxe zonnebank, massagestoel, thaise massage, hotstone massage, turkisch sauna, droge sauna (verschillende geuren, limoen, eucalyptus, etc.), daarna koude zwembad, het is heerlijk! Thermaal water zijn keurig en super warm. 5 sterren! ;) Kamers zijn super schoon. We waren daar al 2 keer en zeker zullen terug komen.

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Het is altijd heerlijk om in een huisje bij Klein Vink te zijn om er even tussenuit te zijn. Geniet van het thermaalbad, de prachtige natuur, de omliggende Duitse plaatsjes en niet te vergeten de leuke en lekkere adresjes in Arcen. Geloof mij, de tijd vliegt om.

Naam: Heleen van der Borg
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

De hotelkamer is net gerenoveerd, wat een prachtige kamer is het geworden! Luxe vanuit je kamer naar het thermaalbad lopen, ook top. Als je in het thermaalbad ligt lijkt het of je in het buitenland bent. Fantastisch.

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Naam: Simon van den Hardenberg
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

het was heerlijk

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Wij komen daar graag en zullen zeker nog terug komen.

Naam: Jeannette Bruikman
Datum: 11 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Héérlijk genoten met het hele gezin, voor herhaling vatbaar, hopelijk mogen we deze ervaring nog eens beleven en het mooie Limburgse landschap, daarvoor dank uit Brabant

<