Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Parkhotel Bad Arcen zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als de camping en het hotel.

Naam: Anoniem
Datum: 27 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Fijne ontspannen sfeer, professioneel personeel, veiligheid, rustig hotel, lekker ontbijt, fantastische baden.

Naam: R.A.R. Hakker
Datum: 27 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

we waren bij uw park in febr 2022 en 7 klachten (men vond terecht bij de receptie) en heden in april 2022 kwamen we in huisje nr 120 en het was erg vies (toilet binnen en buiten smerig en tandpasta in wasbak en ontlasting in de pot en op douchewand ............................wij doodmoe van uitladen gingen naar receptie en deden wederom ons beklag. Men herkende ons nog van 2 maanden terug en boden deze keer een vrijstaand en beter huisje aan met fles wijn en toegang tot thermaalbad ............................ergo na een beroerde aankomstdag (we aten pas om 19,30 uur) werd de vakantie toch nog leuk. hierbij een aantal tips !!!

(A) stop geen Poolse werklui in die huisjes ..............................................(er komt meer geld binnen maar ook meer ellende)
(B) open uw park niet voor disco festijn en muziek festival bezoekers....( idem als onder punt A )
(C) stap zo snel mogelijk af van aankomsttijd van 16.00 uur...................( als er iets mis is kan je niets meer regelen )
(D) wees zuinig op personeel dat iets durft te regelen
(E) jammer dat uw medewerker Mellanie er niet meer is .................die voelde wel en wee van bezoekers goed aan

Naam: Frank Colle
Datum: 27 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Zeer tevreden,

Naam: van der Horst
Datum: 26 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Wij hebben genoten vh thermaalbad en de sauna, heerlijk geslapen en genoten vh ontbijt en de gastvrijheid!!

Naam: Renee Wermers
Datum: 26 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Heerlijke spa, heerlijk bronwater!

Naam: Gretha Hamminga Bathoorn
Datum: 26 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Super alleen jammer dat er door een personeels tekort restaurant en bar op tijd dicht was. Dat was erg jammer. Nu moest je ergens anders heen voor gezelligheid. Dit heb ik erg gemist.

Naam: Renske Hoekwater
Datum: 26 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Kamers beter schoon en misschien is wat aan achterstallig onderhoud van de baden gaan doen.
Wij hebben 2 heerlijke dagen gehad en komen graag nog is terug ondanks de lange afstand.
We zijnheerlijk tot rust gekomen het thermaalbad geeft rust en nieuwe energie

Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

de schoonmaak op gewezen bij aangeven vervangen kamp, niks mee gedaan helaas

Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Goed

<