Hotel Limburg

Natuurlijk zijn er vele hotels in Limburg maar als u een plek zoekt waar ontspanning en vertier moeiteloos samengaan dan is het Parkhotel Arcen een uitstekende keuze. Dit fraaie hotel ligt in het sfeervolle vestingstadje Arcen in het noorden van Limburg. Arcen wordt ook wel eens de toeristische parel van de Maasduinen genoemd en dat is niet voor niets. Het schitterende gebied heeft de vakantieganger veel te bieden op verschillende vlakken. Het hotel ligt in de prachtige natuur van het Nationaal Park De Maasduinen waar u tal van mooie wandel− en fietsroutes kunt vinden. Maar deze locatie biedt ook gezelligheid en bezienswaardigheden. Arcen ligt tussen de rivier de Maas en de Duitse grens waardoor u ook uitstapjes kunt maken naar de Duitse steden. Maar bovenal kunt u in dit hotel in Limburg genieten van de wellness faciliteiten in het bekende Thermaalbad Arcen.

  • 90 luxe hotelkamers
  • Restaurant
  • Inclusief toegang tot het thermaalbad
  • Overdekte fietsenstalling aanwezig

Een weldaad voor lichaam en geest

Het Parkhotel in Arcen heeft 90 kamers. Er zijn verschillende typen kamers, waaronder een familiekamer die geschikt is voor maximaal vier personen. Voor welk type kamer u ook kiest, ze zijn allemaal van alle gemakken voorzien. Sommige kamers hebben bepaalde extra´s, zoals de comfort kamers waar u ook de badslippers, de badjas en de saunadoeken treft of een kamer met airco en⁄of balkon. Het verblijf in dit hotel in Limburg is altijd inclusief ontbijt en met gratis toegang tot het Thermaalbad Arcen. Via een directe verbinding in het hotel loopt u zo het Thermaalbad Arcen in. Een ware weldaad voor lichaam en geest. Wanneer u nog meer luxe wilt kunt u een verblijf combineren met bijvoorbeeld een beautyarrangement, dergelijke arrangementen maken uw verblijf nog specialer.

Ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken

Heeft u de kinderen meegenomen naar het hotel dan hoeft u niet bang te zijn dat zij zich vervelen. Het Parkhotel is namelijk gelegen bij het vakantiepark Klein Vink en als hotelgast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Klein Vink. Hier kunt u zwemmen in het zwembad, van de sport− en spel faciliteiten gebruik maken of de kinderen kunnen hier in de speeltuinen ravotten. Ook kunt u hier (elektrische) fietsen, een kano of een waterfiets huren. U kunt hier zelfs vissen. Zowel het hotel als het vakantiepark hebben een eigen restaurant. Het vakantiepark heeft ook nog eens supermarktje.

De mooie omgeving van de hotels in Limburg

Tijdens een verblijf in dit hotel in Limburg kunt u natuurlijk heerlijk ontspannen en genieten van het warme bronwater, uw beauty arrangement of de sauna. Misschien gaat u liever het Turkse stoombad in even bijkleuren bij het solarium. Maar als u zich weer als herboren voelt wilt u misschien ook nog wat uitstapjes maken. Bijvoorbeeld door het sfeervolle Arcen in te gaan en hier de fraaie Kasteeltuinen te bezoeken of de Hertog Jan brouwerij. Maak u kunt ook een wandeling maken door de sfeervolle straatjes of langs de oude vestingmuur. Wandelen en fietsen kan natuurlijk ook in de fraaie natuur van het Nationaal Park De Maasduinen met zijn bossen, vennen en rivierduinen. Gaat u liever shoppen of een stad verkennen? Dan zijn de Düsseldorf, Roermond en Venlo leuke opties.

Kiest u van de hotels in Limburg voor Parkhotel Bad Arcen? Klik hier voor alle prijzen en beschikbaarheid.

Aanbiedingen

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.