Hotels in Noord-Limburg

In tegenstelling tot Zuid-Limburg, is het noorden van deze provincie niet vaak de bestemming waar je meteen aan zult denken. Toch heeft een vakantie naar deze regio vele mogelijkheden! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hotelvakantie. Er zijn vele hotels in Noord-Limburg waar je een verblijf kunt boeken voor een onbezorgde vakantie.

Soorten hotels Noord-Limburg

Hotels Noord-Limburg zijn er in vele soorten en maten. Het type hotel wat het beste bij je vakantie past is sterk afhankelijk van de activiteiten die je tijdens je vakantie wilt ondernemen en jouw persoonlijke voorkeuren. Kies je bijvoorbeeld voor een klein familiehotel of wil je de luxe van een wellness hotel in Noord-Limburg? Wat je in alle hotels Noord-Limburg zult merken is dat deze streek je op culinair gebied veel te bieden heeft. De landbouw en (glas)tuinbouw zorgen ervoor dat de heerlijke smaken vers van het land op uw bord belanden.

Activiteiten en dagjes uit in Noord-Limburg

Tijdens de vakantie is het leuk om iets van de omgeving te zien. Rondom de hotels Noord-Limburg zijn voldoende mogelijkheden voor activiteiten en dagjes uit. De regio heeft prachtige natuur en verschillende Nationale Parken. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Ook zijn er diverse grote en kleine attractieparken, musea en veel gezellige dorpen en steden. Noord-Limburg hotels liggen dan ook verspreid van de grote steden tot aan de rand van een gezellig dorpje. Hier vind je meer informatie over de omgeving en tips voor activiteiten en dagjes uit.

Het beste Hotel Noord-Limburg

Parkhotel Bad Arcen ligt in de gelijknamige plaats Arcen. Het hotel is in 2015 uitgeroepen tot beste wellnesshotel van Nederland. Niet veel hotels Noord-Limburg of in zelfs heel Nederland hebben die bijzondere titel! Het hotel wordt dan ook vaak geboekt vanwege de vele mogelijkheden op wellness en beautygebied. Het hotel ligt naast Thermaalbad Arcen, waar je als hotelgast gratis gebruik van kunt maken vanaf het moment dat je incheckt. Het hotel beschikt over 90 luxe kamers in vier verschillende typen:

 

U kunt heerlijk eten bij restaurant De Bron en u heeft toegang tot alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark. Bovendien kunt u gratis gebruikmaken van de WiFi, kunt u gratis uw auto parkeren en voor hotelgasten die een fiets meebrengen is er een overdekte fietsenstal beschikbaar. In tegenstelling tot andere hotels Noord-Limburg, is het verblijf bij Parkhotel Bad Arcen altijd inclusief ontbijt. Zo begint u elke vakantiedag op een ontspannen manier!

 

Wilt u een hotel Noord-Limburg boeken? De mogelijkheden bij Parkhotel Bad Arcen bekijkt u hier!