Last-minute Arcen

Een last-minute Arcen boeken? Parkhotel Bad Arcen biedt u de mogelijkheid om ook op het allerlaatste moment een hotelovernachting te kunnen boeken. Handig wanneer u spontaan een weekendje weg wilt! De last-minute Arcen aanbiedingen zijn boekbaar voor vier typen hotelkamers, afhankelijk van beschikbaarheid. Uniek aan een overnachting bij het Parkhotel zijn de faciliteiten op wellness gebied.

Last-minute vakantie

De koffers inpakken, wie geeft thuis de planten water en help, waar is het navigatiesysteem? Een last minute vakantie kan heel veel regelwerk en stress opleveren. Tijdens een van onze last minutes Arcen hoeft u daar niet bang voor te zijn! Uw hotelverblijf regelt u snel en eenvoudig via onze website. Het hotel is goed bereikbaar, uw route kunt u via de kaart bekijken. Eenmaal aangekomen op uw last-minute Arcen bestemming in ons hotel kunt u vanaf uw check-in meteen gebruik maken het Thermaalbad. In het warme water kunt u heerlijk ontspannen!

Ontdek onze hotelkamers

Een unieke wellness ervaring in Arcen

Waarom een last minute Arcen bij Parkhotel Bad Arcen? Het hotel biedt u een unieke wellness ervaring. Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van het naastgelegen Thermaalbad Arcen. Ook zijn er diverse mogelijkheden als het aankomt op saunabezoek, wellness en beauty. Ook de omgeving van het hotel is prachtig! Verken de leuke steden en dorpjes, kies voor een wandel- of fietstocht of plan een leuk dagje uit!

Ontdek onze faciliteiten

De hotelkamers

Alle kamers zijn ruim en modern ingericht. De standaard- en comfortkamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen, de familiekamer is geschikt voor maximaal 4 personen. Bij alle hotelkamers is het gratis gebruik van WiFi inbegrepen. Extra genieten tijdens uw last-minute Arcen: het ontbijt is inbegrepen! Indien u geen zin heeft om er ver op uit te trekken, kunt u lunchen en dineren in het restaurant. Ook alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark staan tot uw beschikking.

Zoek en boek je ideale vakantie