Ontspannen op (vlieg)vakantie

Op vakantie gaan is altijd een feestje! De reis naar het vliegveld toe is dat soms echter wat minder. Voor u het weet zit u midden in de nacht in de auto op weg naar het vliegveld, omdat u rekening wilt houden met eventuele files, omleidingen en wegwerkzaamheden. Eenmaal op de luchthaven moet het wachten dan nog beginnen. Dat kan natuurlijk ook anders!

Vliegt u vroeg in de ochtend, midden op de dag of laat in de avond? Ontspannen op de luchthaven aankomen is wel zo prettig. Een overnachting in de buurt van de luchthaven is daarom de ideale oplossing! Parkhotel Bad Arcen ligt op zo’n 20 kilometer bij Airport Weeze vandaan; u bent er dus zo.

De receptie van Parkhotel Bad Arcen is van 8.00 tot 23.00 uur geopend. Inchecken kan al vanaf 14.00 uur. Uitchecken kan tot 11.00 uur. Het ontbijt is inbegrepen, dus u gaat niet met lege maag op weg naar uw uiteindelijke vakantiebestemming. Tijdens uw overnachting in het hotel kunt u natuurlijk gebruik maken van Thermaalbad Arcen. Zo begint u optimaal ontspannen aan uw vakantie!

Vliegangst of een slechte slaper? Geen zorgen, de vliegroutes gaan niet over ons hotel. En voor net dat beetje extra ontspanning kunt u natuurlijk een beautybehandeling of massage bijboeken!

Reistips

Boekt u een hotelovernachting voorafgaand aan uw vliegreis, dan is het handig om een apart tasje in te pakken met de zaken die u nodig heeft tijdens de eerste overnachting. Houd deze tas apart van uw overige reisbagage of pak deze bovenin uw koffer in, zodat uw spullen op de pak zijn.

Onze hotelkamers zijn standaard inclusief schoonmaak, bad- & bedlinnen, ontbijt, gratis WiFi en toegang tot Thermaalbad Arcen. Boekt u de hotelkamer type Comfort, dan heeft u naast de eerder genoemde zaken ook beschikking over een badjas, badslippers en saunahanddoek.

Met een overnachting bij Parkhotel Bad Arcen begint uw vakantie een dag eerder!