Overnachten in Arcen

Bent u op zoek naar een slaapplaats om te overnachten in Arcen? Dan bent u bij Parkhotel Bad Arcen aan het juiste adres. Ons luxe hotel beschikt over ruim 90 luxe kamers, uitgevoerd in verschillende typen. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten die het overnachten Arcen extra aangenaam maken!

Hotelkamers

Een overnachting Arcen in ons parkhotel kunt u eenvoudig boeken via de website. Afhankelijk van uw gezelschap en wensen, kunt u kiezen uit een overnachting in één van de vier typen hotelkamers:

Elke hotelkamer heeft beschikking over gratis WiFi. De kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen, met uitzondering van de familiekamer, waar u met maximaal 4 personen kunt overnachten. De kamers zijn ruim en modern ingericht. Tijdens het overnachten Arcen komt u niets te kort!

Maak uw verblijf compleet met onze faciliteiten

Overnachten in Arcen in ons Parkhotel staat voor veel van onze hotelgasten in het teken van wellness. Als hotelgast kunt u namelijk gratis gebruik maken van Thermaalbad Arcen, inclusief de sauna’s en Kneipp baden. In dit beautycentrum zijn er daarnaast diverse mogelijkheden om te genieten van gezichts- of lichaamsbehandelingen, massages, kruidenbaden of om een kleurtje op te doen in de snelbruiner. Voor de complete wellness-ervaring kunt u een beauty arrangement boeken. In restaurant De Bron kunt u culinair genieten tijdens het overnachten Arcen. U kunt hier heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Ook is De Bron een heerlijke plaats om even ontspannen een drankje te drinken. Als gast van ons Parkhotel kunt u daarnaast gebruikmaken van alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Klein Vink.

Ontdek de bruisende omgeving!

Naast het ontspannen overnachten Arcen in ons luxe Parkhotel, is er voldoende te beleven in en rondom Arcen. De omgeving leent zich voor uiteenlopende activiteiten. Tijdens een bezoek aan de stad Arcen mag u de kasteeltuinen niet missen! Ook diverse andere Nederlandse en Duitse steden liggen binnen handbereik van het hotel. Overnachten Arcen doet u bij ons Parkhotel aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen, waar u prachtig kunt wandelen of fietsen.

In Arcen overnachten doet u natuurlijk in Parkhotel Bad Arcen! Klik hier om direct uw verblijf bij Parkhotel Bad Arcen vast te leggen.