Vakantie Limburg

Vakanties in Limburg, een ideale plek om er even helemaal tussenuit te zijn en om volop te genieten van een heerlijke omgeving met veel mogelijkheden. Zeker wanneer u kiest voor het Parkhotel in Arcen kunt u tijdens uw vakantie optimaal genieten. Arcen is namelijk de toeristische parel van de Maasduinen. Dit prachtige vestingstadje ligt tussen de Maas en de Duitse grens. Het Parkhotel Arcen is dé plek voor wellness en ontspanning, maar ook voor gezelligheid en activiteit. Hier kunt u prachtige wandelingen maken langs de restanten van oude vesting of fietsen door het fraaie landschap. In Limburg houden ze van lekker eten en een ‘pilske’ op zijn tijd, er zijn dus genoeg horecagelegenheden in de omgeving waar u ook een leuke stop kunt maken. Dan zijn er nog de vele evenementen die gehouden worden in Arcen en de talrijke bezienswaardigheden in de regio. Er valt hier genoeg te ontdekken.

  • 90 luxe hotelkamers
  • Restaurant
  • Inclusief toegang tot het thermaalbad
  • Overdekte fietsenstalling aanwezig

Puur genieten tijdens vakanties in Limburg

Het Parkhotel Bad Arcen heeft verschillende typen hotelkamers. Welk type u ook kiest, het verblijf is altijd inclusief ontbijt en de toegang tot het thermaalbad. Vanuit het hotel is er een directe interne verbinding met het thermaalbad Arcen. Een verblijf in het Parkhotel Bad Arcen is dan ook een weldaad voor lichaam en geest. De comfortkamers zijn inclusief badjas en badslippers en tevens is er een speciale saunadoek. Het Ziggo filmpakket biedt extra ontspanning. Sommige kamers hebben ook een airco of een balkon. Voor welk type kamer u ook kiest, ze zijn allemaal even comfortabel en u heeft in het hele hotel gratis wifi.

De luxe van het hotel en de faciliteiten van het vakantiepark

Parkhotel Bad Arcen is onderdeel van het vakantiepark Klein Vink. Als hotelgast kan men gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten op dit vakantiepark. Dit betekent dat u hier gebruik kunt maken van het overdekte zwembad, de sport- en spel faciliteiten en activiteiten en u kunt hier ook fietsen huren. Er is zelfs een supermarktje op het vakantiepark en een wasserette. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u voornamelijk wilt genieten van de wellness faciliteiten tijdens uw vakantie in Limburg, die zijn er namelijk genoeg. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende sauna’s, whirlpool of bubbelbad, stoomcabines, snelbruiners of de kuur en beauty faciliteiten.

Genieten in Limburg én Duitsland

Als u zich weer als herboren voelt is een vakantie in Limburg natuurlijk ook een ideale plek voor leuke uitstapjes. In Arcen kunt u bijvoorbeeld de fraaie Kasteeltuinen bezoeken of de Hertog Jan brouwerij. Maar ook het Nationaal park De Maasduinen is een echte aanrader. Arcen en zijn omgeving is heel groen waardoor het tevens een heerlijke plek is voor mooie wandelingen of fietstochten. Doordat Arcen aan de grens met Duitsland ligt kunt u een vakantie in Limburg ook goed combineren met leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld Duisburg of Düsseldorf. Maar u kunt ook lekker gaan shoppen in bijvoorbeeld Venlo of Roermond. De Designer Outlet Roermond is zelfs 363 dagen per jaar open, alleen op 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag niet. Natuurlijk moet u ook ergens een stukje Limburgse vlaai proeven of een van de andere Limburgse specialiteiten.

Aanbiedingen

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.