Vakantie in Noord-Limburg

Een vakantie Noord-Limburg is optimaal genieten! Actieve dagjes uit, genieten van de prachtige natuur en ontspannen op vakantie. Landbouw, veeteelt en (glas)tuinbouw zijn geen onbekende zaken in Noord-Limburg. Dat zorg ervoor dat u tijdens uw vakantie in Noord-Limburg ook heerlijk culinair kunt genieten. De smaken komen vers van het land zo op uw bord, en dat proeft u! Noord-Limburg biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie.

Actieve Noord-Limburg vakantie

Voor de actieve vakantieganger is er in Noord-Limburg voldoende te beleven. Tal van Nationale Parken bieden rust en ruimte, maar ook actie! Prachtige wandel-, fiets- en mountainbikeroutes over verschillende afstanden zijn voorhanden. Ook is er actie in andere vormen te vinden. Diverse dagjes uit bieden actie en vermaak, bijvoorbeeld een bezoek aan attractiepark Toverland! Voor dames die staan te popelen om te gaan winkelen is een vakantie Noord-Limburg ook zeker geschikt. Steden als Venlo en Venray zijn binnen handbereik, maar ook net over de Duitse grens is het aangenaam winkelen.

Ontdek de omgeving

Ontspan in de thermale baden

Zoekt u juist een vakantie in Noord-Limburg voor de ontspanning? De stad Arcen staat bekend om de thermale baden. De heilzame kracht van het warme mineraalwater doen uw lichaam en geest goed. Voor net dat beetje extra ontspanning tijdens uw vakantie Noord-Limburg zijn er ook tal van mogelijkheden op beauty en wellness gebied. Ook zijn er zes sauna’s met bijbehorende Kneippbaden. Na uw wellnessdag geniet u in de sfeervolle brasserie van een hapje en drankje.

Ontdek onze faciliteiten

Overnachten in Noord-Limburg

Bent u op zoek naar de ideale accommodatie tijdens uw vakantie Noord-Limburg? Bij Parkhotel Arcen kunt u optimaal genieten! De ruime, moderne kamers bieden een heerlijk comfort. U kunt gebruikmaken van alle faciliteiten van het hotel, maar ook van die op het naastgelegen vakantiepark. Bijkomend voordeel: als hotelgast heeft u gratis toegang tot het Thermaalbad Arcen.

Zoek en boek de ideale vakantie