Weekendje weg naar Arcen

Wilt graag u een weekendje weg boeken? Kies voor Arcen! Met een weekendje weg Arcen zit u helemaal goed! In het prachtige stadje is voldoende te beleven, de omgeving is prachtig groen en in het Parkhotel Bad Arcen komt u helemaal tot rust.

Een weekendje weg Arcen kunt u vanuit verschillende oogpunten boeken. Zo is een weekendje Arcen heel geschikt wanneer u een korte wellnessvakantie wilt boeken. Door de groene omgeving en de ligging bij Nationaal Park De Maasduinen zijn er rondom Arcen veel prachtige wandel- en fietsroutes. Wanneer u een cultureel weekendje weg wilt of misschien juist de grote steden wilt bezoeken om lekker te winkelen, zit u met een Arcen weekendje weg ook goed. Door de ligging bent u met de auto zo in omliggende grote Nederlandse steden als Venlo en Eindhoven of rijdt u de grens over naar Duisburg in buurland Duitsland.

Weekendje weg in een hotel

Kiest u voor Parkhotel Bad Arcen, dan bent u verzekerd van een luxe en ontspannen vakantie. Ons hotel beschikt over wellness-, beauty- en saunafaciliteiten en is gelegen naast het Thermaalbad Arcen. Als hotelgast heeft u zelfs gratis toegang tot het Thermaalbad vanaf het moment van aankomst tot anderhalf uur na uw check-out. Tijdens uw weekend Arcen in ons Parkhotel kunt u bovendien heerlijk dineren in het restaurant. Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Klein Vink. Wilt u uw weekendje weg Arcen helemaal compleet maken? Dan kan een bezoek aan Arcen zelf niet ontbreken. Suggesties voor activiteiten en dagjes uit kunt u tevens op onze website bekijken. Wilt u een weekendje weg Arcen boeken? Klik hier en leg uw vakantie vast!

Ontdek onze hotelkamers