Fietsverhuur & -stalling

In de omgeving van Parkhotel Bad Arcen kun je heerlijk fietsen. Neem je je eigen fietsen mee van thuis? Dan kun je deze veilig stallen in de overdekte fietsenstalling bij het hotel. Een fiets huren kan natuurlijk ook! Een fiets kun je direct in je boeking toevoegen of op een later moment via de receptie van ons hotel reserveren. De tarieven en mogelijkheden kun je hier alvast bekijken.

Routes

Of je nu zomaar op de fiets stapt om een rondje te doen of vooraf een route op zoekt: Arcen en omgeving zijn zeer geschikt om te gaan fietsen. Enkele suggesties voor routes in en rondom Arcen vind je hier.

Naast de vooraf samengestelde routes kun je natuurlijk ook je eigen fietsroute samenstellen dankzij het Fietsknooppunten netwerk. Parkhotel Bad Arcen ligt vlakbij knooppunt 55. Ook knooppunt 63 ligt op praktische afstand om in een route op te nemen.

Het water oversteken

De andere kant van de Maas verkennen? Geen probleem. Er varen diverse pontjes die jou - samen met je fiets - naar de overkant kunnen brengen. Zo zijn Arcen en Rozendorp Lottum met elkaar verbonden dankzij de elektrische veerpont voor fietsers en voetgangers. Een overzicht van de pontjes, de vaartijden en kosten vind je hier.