Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Fietsverhuur & -stalling

In de omgeving van Parkhotel Bad Arcen kunt u heerlijk fietsen. Neemt u uw eigen fietsen mee van thuis? Dan kunt u deze veilig stallen in de overdekte fietsenstalling bij het hotel. Een fiets huren kan natuurlijk ook! Een fiets kunt u direct in uw boeking toevoegen of op een later moment via de receptie van ons hotel reserveren. De tarieven en mogelijkheden kunt u hier alvast bekijken.

Routes

Of u nu zomaar op de fiets stapt om een rondje te doen of vooraf een route op zoekt: Arcen en omgeving zijn zeer geschikt om te gaan fietsen. Enkele suggesties voor routes in en rondom Arcen vindt u hier.

Naast de vooraf samengestelde routes kunt u natuurlijk ook uw eigen fietsroute samenstellen dankzij het Fietsknooppunten netwerk. Parkhotel Bad Arcen ligt vlakbij knooppunt 55. Ook knooppunt 63 ligt op praktische afstand om in een route op te nemen.

Het water oversteken

De andere kant van de Maas verkennen? Geen probleem. Er varen diverse pontjes die u - samen met uw fiets - naar de overkant kunnen brengen. Zo zijn Arcen en Rozendorp Lottum met elkaar verbonden dankzij de elektrische veerpont voor fietsers en voetgangers. Een overzicht van de pontjes, de vaartijden en kosten vindt u hier.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.