Fietsverhuur & -stalling

In de omgeving van Parkhotel Bad Arcen kunt u heerlijk fietsen. Neemt u uw eigen fietsen mee van thuis? Dan kunt u deze veilig stallen in de overdekte fietsenstalling bij het hotel. Een fiets huren kan natuurlijk ook! Een fiets kunt u direct in uw boeking toevoegen of op een later moment via de receptie van ons hotel reserveren. De tarieven en mogelijkheden kunt u hier alvast bekijken.

Routes

Of u nu zomaar op de fiets stapt om een rondje te doen of vooraf een route op zoekt: Arcen en omgeving zijn zeer geschikt om te gaan fietsen. Enkele suggesties voor routes in en rondom Arcen vindt u hier.

Naast de vooraf samengestelde routes kunt u natuurlijk ook uw eigen fietsroute samenstellen dankzij het Fietsknooppunten netwerk. Parkhotel Bad Arcen ligt vlakbij knooppunt 55. Ook knooppunt 63 ligt op praktische afstand om in een route op te nemen.

Het water oversteken

De andere kant van de Maas verkennen? Geen probleem. Er varen diverse pontjes die u - samen met uw fiets - naar de overkant kunnen brengen. Zo zijn Arcen en Rozendorp Lottum met elkaar verbonden dankzij de elektrische veerpont voor fietsers en voetgangers. Een overzicht van de pontjes, de vaartijden en kosten vindt u hier.