Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Restaurant De Bron

Restaurant De Bron is tijdelijk gesloten vanwege coronamaatregelen. 

Restaurant ‘De Bron’ is een sfeervol restaurant in het hart van het hotel. ‘De Bron’ bestaat uit een bar en een restaurant gedeelte. De twee ruimtes zijn met elkaar verbonden. Door het open karakter ervaart u enerzijds de gezellige bedrijvigheid van het hotel, maar anderzijds kunt u rustig en ontspannen genieten van een hapje en een drankje.

Begin de ochtend uitgerust met het uitgebreide ontbijtbuffet. Voor de lunch en het diner zijn er tal van heerlijke à la carte mogelijkheden. In de hotelbar kunt u terecht voor een verfrissend drankje met bittergarnituur of verse koffie met echte Limburgse vlaai. Even tot rust komen? Kies dan voor een heerlijke verwenkoffie of verse muntthee. Tijdens of na het diner heeft u ruime keus uit verschillende bieren, wijnen en cocktails.

Menukaart bekijken

Openingstijden Restaurant De Bron

Ontbijt: 08.00 tot 11.00 uur
Lunch: 12.00 tot 17.00 uur
Diner: 17.00 tot 22.00 uur (zondag t/m donderdag tot 21.00 uur)

De bar is van 08.00 tot 23.00 uur geopend.

Vergaderruimte

Sinds mei 2019 hebben we bij het restaurant ook een vergaderruimte ter beschikking. Voor meer informatie en het reserveren hiervan kunt u contact opnemen met onze receptie.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.